Blijf up to date

Nieuws

FlexVent vloerventilatiekoker

De gepatenteerde FlexVent-HV® zorgt voor fraaier metselwerk en optimale ventilatie van kruipruimtes.
Perfect passend in de gemetselde gevel, dankzij de meervoudige flexibiliteit van deze vloerkoker.

 

 Lees meer

Boomcertificaat

Op 2 juli 2021 ontvingen wij een boomcertificaat! Met dit certificaat zijn wij eigenaar van een boom in een van de gebieden van Stukje Nederland i.s.m. de Houtkrant, de Bosbouw, FSC Nederland en de Bosgroepen.

 Lees meer

Prijsvoorbehoud

Het is u ongetwijfeld niet ontgaan dat de producten, welke vanaf onze eigen productielijnen komen, momenteel te maken hebben met langere levertijden dan u in de afgelopen jaren van ons gewend bent. Door de toegenomen vraag naar door ons geproduceerde producten kan het voorkomen dat wij langere levertijden moeten aanhouden.

 Lees meer

Duurzaam verpakken

Wij vielen op bij het kidv. Het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken heeft ons benaderd over ons nieuwe verpakkingsconcept.

 Lees meer

Het bedrijf

GebuVolco

Sinds 1947 zijn wij producent, importeur en groothandel in ijzerwaren, bevestigingsmaterialen en draadproducten voor de bouw, industrie en doe-het-zelf branche met klanten in geheel Europa. Naast de vele ijzerwaren die worden geïmporteerd uit Azië en Europa, en op voorraad worden gehouden in Hellevoetsluis, produceert groothandel en ijzerwarenhandel GebuVolco ook nog steeds zelf ijzerwaren. In grote of kleine series, met korte levertijden, geheel naar uw wens.

Het GebuVolco programma wordt toegepast in vele professionele marktgebieden zoals bouw, industrie en installatie. GebuVolco exporteert haar producten naar vele tevreden afnemers in diverse Europese landen. Producten kunnen worden geleverd in neutrale verpakking, in de QZ verpakking of in private label verpakking. Alle verpakkingen zijn volledig recyclebaar en bevatten geen plastics. GebuVolco is voorraadhoudend voor haar afnemers, zelfs van hun private label of van specials. Onze verkoopafdeling zal u graag hierover informeren. Lees meer over GebuVolco.

 Trots op

Onze merken

Voor meer informatie over onze merken gaat u naar 'Merken' in het hoofdmenu.