Nederlands English

Nieuws

Voorjaar 2017Maart 2017

Op 2e paasdag, 17 april is GebuVolco gesloten. Daarnaast zijn wij i.v.m Koningsdag op donderdag 27 en vrijdag 28 april gesloten. In de maand mei zijn wij i.v.m. Hemelvaart gesloten op donderdag 25 en vrijdag 26 mei.

Kerstsluiting 2016/2017December 2016

Tijdens de feestdagen is GebuVolco gesloten van donderdag 22 december 2016 t/m zondag 1 januari 2017. Op woensdag 21 december zijn wij telefonisch te bereiken tot 15.45 uur. Op maandag 2 januari kunt u ons weer telefonisch bereiken vanaf 8.00 uur.

GebuVolco aanwezig op Fastener Fair Stuttgart 2017Oktober 2016

Van 28-30 maart 2017 staat GebuVolco weer op de Fastener Fair in Stuttgart, Duitsland. Wij zullen hier aanwezig zijn samen met onze Aziatische partner Sheh Fung Screws. Al meer dan 25 jaar zijn GebuVolco en Sheh Fung Screws zakelijke partners. U kunt ons vinden in hal 1, stand 930.

Fastener Fair 2017 GebuVolco 

GebuVolco geopend tijdens bouwvakantieJuni 2016

Hoewel het voor veel bouwbedrijven een gewoonte is om hun deuren te sluiten, blijft GebuVolco tijdens de bouwvakantie gewoon open. U kunt uw bestellingen op de gebruikelijke manier aan ons doorgeven. Onze productieafdeling heeft van 01/08 tot 12/08 wel een zomerstop. Na die periode zal de productie weer op volle toeren draaien.

 

Voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar via 0181 - 33 00 00 en via e-mail info@gebuvolco.nl.

Sponsoring Vestingdagen Hellevoetsluis 2016Juni 2016

Vestingdagen Hellevoetsluis 2016Het 3e weekend van augustus bruist de Vesting van Hellevoetsluis weer van de activiteiten voor jong & oud! In 2016 worden op 19, 20 en 21 augustus de Vestingdagen Hellevoetsluis met daarin het stoomweekend gehouden. Vestingdagen is een evenement voor jong en oud, met de bekende ingrediënten als braderie, kermis, vlootschouw, vuurwerk en niet in de laatste plaats het stoomweekend. Het bestuur en de vrijwilligers van de Stichting Vestingdagen Hellevoetsluis hopen weer op de komst van veel bezoekers. In het verleden bezochten jaarlijks ongeveer 100.000 bezoekers dit evenement. Vestingdagen Hellevoetsluis staat bekend als een van de meest bekende uitjes in de regio.

 

Op www.vestingdagen.nl vindt u een actueel overzicht van de deelnemers en het programma. GebuVolco sponsort dit evenement, omdat het bedrijf bijna 40 jaar lang in de vesting van Hellevoetsluis gevestigd was.

Nieuwe GebuVolco websiteMei 2016

Wellicht is het u al opgevallen: in het voorjaar van 2016 hebben wij de website van GebuVolco compleet vernieuwd. Uiteraard zult u hier alle GebuVolco producten kunnen vinden, zoals schroefogen, U-beugels, stokschroeven, schroefhaken, spaanplaatschroeven, gipsschroeven en bandschroeven. In mei zetten we de puntjes nog op de i. Ondervindt u problemen op een van onze websites? Neemt u dan contact op met Romy via r.depijper@gebuvolco.nl. Wij stellen uw bevindingen zeer op prijs.

Nationale feestdagen April/MeiApril/Mei 2016

In verband met Koningsdag zijn wij op woensdag 27 april gesloten. Daarnaast zijn wij op donderdag 5 en vrijdag 6 mei gesloten wegens Hemelvaartsdag en op maandag 16 mei wegens 2e Pinksterdag.

Declaration of Performance - DoPOktober 2015

Klik hier voor onze Nederlandstalige DoP's.

Nieuwe QZ vensterdozenSeptember 2015

QZ boxes windowGebuVolco heeft in september 2015 nieuwe QZ dozen met venster gelanceerd. Hierbij spelen wij in op de vraag bij onze klanten om het mogelijk te maken de producten in de doos daadwerkelijk te kunnen bekijken zonder de doos open te maken. De sterkte van de doos blijft hierbij intact.

 

 

Fastener Fair Stuttgart 2015Februari 2015

GebuVolco Catalogus 2015-2016In februari stond GebuVolco weer op de Fastener Fair in Stuttgart. Daar zijn de nieuwe QZ verpakkingen en de 2015/2016 catalogus gepresenteerd, het was een groot succes!

 

Uiteraard hebben wij ons ook weer aangemeld voor de Fastener Fair Stuttgart 2017.

 

 

Kwaliteitscertificaten vernieuwdJuli 2014


Onze productiepartner Sheh Fung Screws Ltd, gevestigd in Taiwan, heeft zijn belangrijkste kwaliteitcertificaten weer vernieuwd.

Fixmart bulkverpakkingMei 2014

Fixmart bulkverpakking

Onder het merk Fixmart brengt GebuVolco in samenwerking met de bekende Taiwanese producent Sheh Fung, een aantal populaire schroevenlijnen op de markt in bulkverpakking.

Voor u als klant betekent dit producten van constante professionele kwaliteit tegen een prijs die uiterst scherp is doordat de onnodige kosten voor de kleinverpakking achterwege blijven. Klanten die toch zelf ompakken in hun eigen merkverpakking gooien daardoor letterlijk geen kosten weg. Indien gewenst kan GebuVolco tegen concurrerende prijzen het verpakken in uw eigen merkdoos verzorgen en zelfs speciale voorraden aanleggen tegen aantrekkelijke condities.

Inkopen naar behoefte

GebuVolco heeft in de Fixmart bulkverpakking van doorgaans maximaal 15kg een antwoord op de behoefte van de markt om snel en voordelig bij te kopen wanneer door omstandigheden de eigen voorraad onvoldoende is. De vertrouwde en contante kwaliteit van Sheh Fung staat daarbij borg voor probleemloze verwerking van de schroeven. Voorts biedt het merk Fixmart interessante mogelijkheden om uw eigen voorraad in C artikelen laag te houden door alleen naar behoefte bij te kopen en geen gedwongen minimale bestelhoeveelheden af te nemen bij de eigen fabrikant in Azië.

Nu leverbaar bij GebuVolco

Vraag ernaar bij onze afdeling verkoop: 0181 - 33 00 00 of info@gebuvolco.nl.

 

Sterk assortimentApril 2014

Onder het merk QZ brengt GebuVolco al vele jaren een sterk assortiment bevestigingsartikelen op de markt van professionele kwaliteit waardoor u als verkoper een breed en veelzijdig programma kunt aanbieden. Alle QZ producten komen al jarenlang van dezelfde gerenommeerde leveranciers en worden toegepast in vele marktgebieden zoals bouw, industrie en installatie. Middels de leden van inkoopverenigingen en of onafhankelijke tussenhandelaren vinden de QZ artikelen hun weg in de markt. In Nederland maar ook in vele andere Europese landen. Vanaf begin 2014 worden alle QZ producten alleen nog uit Azië aangeleverd met een chroomvrije zinkbehandeling opdat binnen enkele jaren het chroom-6 zink uitgebannen is.

Doosconcept aangepast

Recentelijk is het doosconcept waarin alle QZ artikelen worden verpakt aan de tegenwoordige eisen en gebruiken aangepast, waarbij de presentatie in het winkelschap mede door duidelijke en overzichtelijke labels prioriteit was te samen met een stevige kartonnen verpakking in een 9-tal modulair opgebouwde doosmaten. De dozen zijn er in 2 breedtes; 60 en 90mm , 3 hoogtes; 60, 75 en 90mm en diverse lengtes oplopend van 80 t/m 300mm. Alle QZ schroeven worden in dozen met kiepklep geleverd, spanhulzen in een 3-tal dozen van 90mm breed met bovensluiting.

Arbo voorschriften

De kleinverpakking doosjes hebben veelal een inhoud van 200 stuks maar bij de langere en dikkere maten kan dat ook 100, 50 of zelfs 25 zijn. De kleinverpakkingen worden in omdozen van 6, 8, 10, 20 en 30 stuks geleverd al naar gelang de populariteit en of het maximale totaalgewicht van 15kg wat slechts in enkele situaties licht wordt overschreden. Hierdoor voldoen de gewichten prima aan de maximaal geldende Arbo voorschriften.

CE-markering

Alle QZ spaanplaatschroeven en snelbouwschroeven hebben onder EN 14592 en EN 14566 een CE markering, ook de RVS series. Middels DoP / prestatieverklaringen verklaringen die binnenkort op de website www.qz-fasteners.nl te downloaden zijn, kunt u alle gegevens vinden die bij de betreffende artikelen van toepassing zijn. De Rijksoverheid toetst en bewaakt alle door de Europese Unie voorgeschreven CE markeringen. Alle QZ, QZ combi en QZ silvermate spaanplaatschroeven, waaronder ook de RVS varianten, hebben een SHR certificering. Deze testen staan beschreven in EN 14592. Elk jaar vinden er door een gecertificeerd keuringsinstituut steekproeven plaats om op die wijze het kwaliteits keurmerk te waarborgen.

Nieuwe verpakkingen QZ Fasteners Maart 2014

 
QZ Fasteners nieuwe verpakkingen

Sinds deze maand ontvangen onze klanten alleen nog maar artikelen in onze nieuwe verpakking. Niet alleen de doos heeft een nieuw ontwerp gekregen, ook de labels zijn veel overzichtelijker geworden. Er is nu een duidelijke eenheid in de verpakkingen ontstaan waar wij erg trots op zijn!

 

Bedrijfsfilm GebuVolco Maart 2014

 

CE-markering en SHR-keurmerk Februari 2014

 
    

Sinds eind 2012 hebben de merken QZ en DTL een CE en SHR keurmerk. Met de CE-markering stelt de EU de veiligheid voor consumenten en het milieu zeker. Daarnaast bevordert de markering de vrije handel binnen de EU. Alle producten met een CE-markering mogen namelijk vrij worden verhandeld in de landen die zijn aangesloten bij de Europese Economische Ruimte (EER).

Met het SHR keurmerk kunnen wij constante kwaliteit garanderen, omdat de kwaliteit van onze schroeven en hun essentiële eigenschappen 2-jaarlijks steekproefsgewijs worden gecontroleerd door een onafhankelijk laboratorium.

Het SHR-keurmerk mag door een product worden gevoerd als SHR heeft vastgesteld dat de prestaties die door de fabrikant of leverancier worden geclaimd, ook daadwerkelijk behaald worden. De eigenschappen die worden onderzocht zijn: uittrekweerstand, intrekweerstand, indraaimoment en buigsterkte.

Chroomvrije verzinkte warenJanuari 2014

 

Vanaf januari 2014 zal GebuVolco haar magazijnen alleen nog maar aanvullen met chroomvrije verzinkte waren.

 

Fastener Fair 2015 Januari 2014

 

Van 10-12 maart 2015 staat GebuVolco op de Fastener Fair in Stuttgart. Hal 6, stand nr H130.

U bent van harte welkom om onze stand te bezoeken, maak hiervoor een afspraak bij een van onze account managers.

 

Kunststof Verpakking November 2012

 
   

Al vele jaren verzorgt GebuVolco voor haar klanten private label verpakkingen die vaak op voorraad worden gehouden. Een nieuwe mogelijkheid die wij u kunnen bieden is uw bedrijfsnaam meegedrukt op het label van de promotieverpakingen in doorzichtige kunststof bakjes die eenvoudig te openen en te sluiten zijn.

...lees meer

Nieuwe Lijn is Binnen Juli 2012

 

In onze nieuwste catalogus vindt u een reeks nieuwe toevoegingen aan het bestaande assortiment, zoals de toevoeging van meerdere maten aan de spaanplaatschroeven platkop verzinkt Pozi in blauw- en geelverzinkt. Ook in de Torx uitvoering hebben we een enorme uitbreiding van het assortiment, de geelverzinkte variant is uitgebreid met wel 51 nieuwe maten en de blauwverzinkte Torx variant is geheel nieuw toegevoegd aan ons assortiment met 84 maten!

Vanaf NU op voorraad bij GebuVolco.

65-jarig Jubileum Aanbiedingen April 2012

 

In mei 2012 vieren wij ons 65-jarig jubileum.

Nieuwe Collega Verkoop Januari 2012

 

In januari 2012 mogen wij een nieuwe medewerker verwelkomen op de verkoopafdeling.
Jaap Otte versterkt het team in Hellevoetsluis. Jaap, succes!

Fastener Fair Stuttgart 2011 Maart 2010

 
 

Van 22 tot 24 februari 2011 was de Fastener Fair in Stuttgart weer de internationale ontmoetingsplaats voor iedereen die betrokken is bij de schroeven en bevestigingen technologie.

De Fastener Fair in Stuttgart is Europa’s evenement voor deze industriële sector: met 667 exposanten uit 40 verschillende landen en 8.300 bezoekers was de beurs dit jaar weer een record.

Voor leveranciers van schroeven en constructie / bouw bevestigingstechnologieën, inclusief producenten van machines en gereedschappen om te produceren, behandelen, coaten, inspecteren en verpakken, biedt deze beurs bijzondere verkoopkansen.

GebuVolco kijkt terug op een zeer succesvolle beurs en bedankt alle bezoekers voor hun komst! 

Nieuwe Website Gebuvolco Online September 2010

 

In september 2010 is de nieuwe website van GebuVolco online gegaan. Met onze vernieuwde website kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Bezoekers van de websites die wij voorheen gebruikten, gebu.com en volco.nl, zullen vanaf nu doorgelinkt worden naar deze website.

Artikeldatabase ez-base Maart 2010

 

EZ-base staat voor één database voor de gehele ijzerwaren en gereedschappen branche. Werken met EZ-base biedt voor zowel producenten en agenturen als groothandelsorganisaties vele voordelen. Zij besparen veel tijd en geld omdat zij op één plek hun producten, productomschrijvingen en prijzen eenvoudig en veilig in de database kunnen invoeren en onderhouden.

In maart 2010 is GebuVolco gaan werken met EZ-base. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat onze klanten beschikken over de actuele artikelgegevens. In samenwerking met EZ-base is ook onze nieuwe website gemaakt.

Ga naar de website: EZ-base

Nieuwe Artikelen Februari 2010

 

In februari 2010 hebben wij een aantal nieuwe producten toegevoegd in ons assortiment. Klik op de afbeelding om direct naar het artikel te gaan.

Houtdraadbout

Slotbout

Gebuvolco is een feit Januari 2010

 

In januari 2010 zijn Gebu en Volco één geworden. Vanaf deze datum is onze nieuwe naam GebuVolco van kracht. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een optimale prijs/kwaliteit verhouding blijven onze vaste kernwaarden.

De gevolgen voor onze klanten? Het gemak van 1 pakbon, 1 aanlevering en 1 factuur. Bovendien treden wij met een nieuwe, frisse huisstijl naar buiten en brachten wij voor het jaar 2010 onze eerste, gemeenschappelijke GebuVolco catalogus uit. Wellicht is onze nieuwe huisstijl u al opgevallen. Eind 2009 zijn wij begonnen met het automatisch verwerken van orders en facturen en begin 2010 gaan wij werken met EZ-base.

Gebuvolco Wint Qudata Marketing Award 2009 Januari 2010

 

Qumedia, uitgever van o.a. de vakbladen Karwei Management en KlusPro, heeft op de nieuwjaars-bijeenkomst van 2010 de Qudata Marketing Awards uitgegeven. GebuVolco won het award voor haar logistieke prestaties in 2009.

Axapta Dynamics December 2009

 

Na 1 jaar voorbereiding is in december 2009 het automatiseringsysteem Axapta Dynamics in gebruik genomen. Hierdoor zijn de meest moderne systemen van communicatie met onze klanten en leveranciers mogelijk geworden. GebuVolco zal zich daarin in de komende tijd verder ontwikkelen.

Ga naar de website: Microsoft Dynamics AX

Terug naar boven

Back to Top