Nederlands English

Merken

Hieronder ziet u de eigen geregistreerde merken van ijzerwarengroothandel GebuVolco. Onze kwaliteitsproducten kunnen ook neutraal of in private label verpakking worden verpakt. Vanuit bulk kunnen we in een specifieke doos verpakken met uw eigen label of een neutraal label.

QZ logo

 

QZ

Het merk QZ bevat o.a. de volgende bevestigingsmaterialen: spanhulzen, spaanplaatschroeven, snelbouwschroeven, bandschroeven, kozijnschroeven, afstandschroeven, zelfborendeschroeven en alle soorten aandrijfbitjes. QZ heeft voor bijna al haar producten een CE certificering en alle spaanplaatschroeven mogen het SHR keurmerk voeren, ook RVS.

QZ combi logo

 

QZ combi spaanplaatschroef

QZ combi

Ook de QZ combi schroeven vallen onder de QZ groep. Deze schroeven zijn speciaal ontwikkeld voor o.a. een betere verwerking in het populaire MDF plaatmateriaal. De versmalde kopvorm met freesribben zorgt voor een mooi en goed eindresultaat.

De schroeven verzinken zichzelf gemakkelijk in het materiaal en behouden een goede aantrekkracht waarbij het risico dat het MDF materiaal uitbreekt tot een minimum wordt beperkt. Verder hebben de schroeven een speciale punt die tijdens het indraaien materiaal wegfreest. Dit zorgt weer voor minder zijwaartse spanningen in het MDF plaatmateriaal. Onbekend maakt onbemind, probeer ze zelf eens!

QZ combi heeft CE en SHR keurmerk.

QS logo

 

QS stofmasker V1095

QS

Onder het merk QS hebben wij producten ondergebracht die vallen onder persoonlijke bescherming. Alle QS maskers worden al vele jaren ingekocht bij dezelfde gerenommeerde fabriek. Deze fabrikant produceert maskers voor afnemers over de gehele wereld en staat borg voor gecertificeerde kwaliteit volgens internationale normen en richtlijnen. Met gezondheid moet je niet spotten, je wilt geen risico lopen als gebruiker en dus ook niet als leverancier.

De QS maskers beschermen tegen vele soorten stofdeeltjes en zijn onderverdeeld in verschillende categorieën die elk weer het beste resultaat garanderen binnen de normeringen. Onze QS stofmaskers worden verpakt in een representatieve doos die bedrukt is met alle relevante gegevens. Alle betere QS maskers worden onder CE keurmerk geleverd.

QX logo

QZ draad verzinkt rol

QX

Het merk QX bestaat uit verschillende draadproducten. Zo zijn er spoeltjes met verzinkt, RVS, messing of groen geplastificeerd draad. Verder zijn er klosjes beschikbaar en draad in een plastic verpakking met een handig geïntegreerd snijmes. Zo heeft u voor elk gebruik een goede oplossing.

 DTL

DTL

DTL is onze neutraleverpakkingslijn. Maar onze klanten kunnen ook kiezen voor een private label. De verpakking van de DTL producten is een neutrale bruine bovenklep doos met een neutraal label. 

 Fixmart

Fixmart

Fixmart is ons bulk merk. De universele schroeven binnen het Fixmart assortiment zijn in max 15 kg bulk verpakking te verkrijgen, welke u later zelf kunt ompakken naar uw eigen verpakking. Dit is een ideale oplossing wanneer er snel geschakeld moet worden bij vertragingen van de eigen leveringen uit Azië. Fixmart is een eigen bulkmerk van GebuVolco en Sheh Fung, de Taiwanese fabrikant.  

VVK plus logo

VVK plus (vloerventilatiekoker)

VVKplus

Speciaal voor de bouw hebben wij de VVKplus ontwikkeld, in samenwerking met een architectenbureau. Deze vloerventilatiekoker voldoet aan de nieuwste beluchting- en bouweisen. De VVKplus heeft extra lengte, heeft een optimale luchtdoorstroming door het half waalsteenformaat en een extra uitsparing. Verder heeft de VVKplus een compatibel formaat (met andere half waalsteenformaat vloerventilatiekokers) en een speciale specieflap, die voorkomt dat specie en water erbij kunnen.

Terug naar boven

Back to Top