Nederlands English

Links

  1. QZ Fasteners
  2. Schroeven.pagina
  3. Afbouw.boogolinks
  4. Gereedschap.pagina
  5. Groothandel.startkabel
  6. Installatietechniek.leukestart

Sponsoring Alpe d'HuZes voor KWF Kankerbestrijding

Team Bondgenoten, dat zijn 8 zeer gemotiveerde mensen die zich gaan inzetten voor de Stichting Alpe d’Huzes.

Van voor naar achter op de foto:

Arie Vermeule, Mike Rijsdijk, Bert Schoolenberg, Dave Gaal, Johp Krieg, Johan Veenstra, Ron van der Laan en Gert Boomert.

Klik hier om naar de teamwebsite te gaan.

Brandweer Ontspannings Magazine

Al jaren sponsort GebuVolco het Brandweer Ontspannings Magazine. Dit magazine wordt elk kwartaal uitgegeven door Uitgeverij De Tolboom.

Zorgboerderij de Landshoeve

De Landshoeve is een monumentale boerderij aan de Molendijk in Oostvoorne die in 2010 vanaf de grond af geheel opnieuw is opgebouwd tot een woon-/ werkvoorziening voor jongeren vanaf 18 jaar met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), bijvoorbeeld als gevolg van een hersenbloeding of ongeluk.

De Landshoeve is een schitterende woonlocatie geworden. De bewoners beschikken allemaal over een eigen appartement en maken gezamenlijk gebruik van de gezellige leefkeuken en aangrenzende woonkamer. De boerderij biedt alle benodigde zorg en een vast dagbestedingprogramma.

Met de sponsoring kunnen zij, samen met de bewoners, dagbestedingprojecten realiseren zoals onder meer: een blokhut waar de bewoners onder andere groente en fruit van eigen land kunnen verkopen.

Back to Top